AFP
Volledig scherm
© AFP
Chelsea CHE
1
EINDE
0
Manchester City MCI
  • 55' Goal Hakim Ziyech

EK niet in gevaar voor De Bruyne, City communiceert dat ernst blessure nog niet duidelijk is

FA CupEen blessure komt altijd ongelegen. Toch is de klap aangekomen bij Kevin De Bruyne (29). In de laatste rechte lijn naar drie bekers met Man City dreigt een worstcasescenario: trofeeceremonie in pak. Zijn EK is niet in gevaar, maar zijn voorbereiding start hij mogelijk wel vanuit de revalidatiezaal. Eén droom alvast aan diggelen? Over de ernst van de blessure is er nog geen duidelijkheid, laat City weten. De Bruyne ondergaat vandaag nog een nieuwe scan.

27 reacties

  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Als Debruyne slim handelt laat hij dat EK vallen !
  • Johan Van loocke

    3 jaar geleden
    @Dirk, voetbal is inderdaad een fysieke sport. Schouder tegen schouder., oké. Maar het is nog altijd geen kickboksen of mma he. Zelfs daar zijn trappen op de enkels en knieën verboden ..
  • Dirk

    3 jaar geleden
    Welk EK ,als de besmettingscijfers zo hoog blijven ,vergeet het maar .
  • robrecht Peeters

    3 jaar geleden
    juist zoals de andere Belg die na bij Real Madrid een monstercontract te hebben afgesloten van de ene kwetsuur in de andere sukkelt.
  • Dirk BERX

    3 jaar geleden
    Jos, het is schijnbaar nog niet voldoende voor je dat de scheidsrechter ploegen gaat beschermen ? Nu wil jij dit uitbreiden naar enkele show voetballers ? Want voetbal is kracht techniek en incasseren, en het beste voorbeeld hiervan was Johan Neeskens. Deze speler had alles, en deelde ook schoppen uit.