Corinna Schumacher.
Volledig scherm
PREMIUM
Corinna Schumacher. © DE COSTER

Onze F1-watcher spot Corinna Schumacher in Imola, terwijl Britse pers gretig speculeert over haar man en villa van 59 miljoen euro

Formule 1Onze F1-watcher Jo Bossuyt probeert in Imola zijn dagboek bij te houden. In een F1-circus dat er door de Covid-regels helemaal anders uitziet dan wat hij gewend was. “Onwaarschijnlijk hoe Senna hier nog leeft”, schrijft onze F1-watcher, die het verder ook onder meer heeft over de familie Schumacher en de lichaamstaal van Max Verstappen.

6 reacties

  • Jean Van Laere

    3 jaar geleden
    Senna. Bijnaam : Magic. En terecht. Maar voor mij is de allerbeste ooit nooit wereldkampioen geworden. Heeft zelfs maar 6 GP's gewonnen. Wie dan ? ... ... Gilles Villeneuve !
  • Karel Taelman

    3 jaar geleden
    Inderdaad senna zal ook voor mij de beste blijven allertijden.
  • Gy Vanhuynegem

    3 jaar geleden
    Sylvain ik ben het volledig met je eens en ik volg het ook al minstens 40 jaar tot in detail
  • Sylvain Roobaert

    3 jaar geleden
    Dat Senna er nog steeds zo leeft doet me veel plezier , 8 keer haalde hij hier de pole en het zou nog lang kunnen duren om dat te evenaren . Voor mij de beste piloot ooit en zeker van de ongeveer 40 jaar dat ik het zo intens volg
  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    Als Michael Schumacher nog goed en gezond was dan was hij allang in de media verschenen , en daarvoor denk ik dat Michael nooit meer goed komt.