.
Volledig scherm
. © VTM NIEUWS

Miguel Wiels over K3-coronaparodie ‘10.000 luchtkastelen’: “Het was gewoon om te lachen, jongens”

ShowbizzK3 neemt in de satirische tv-show ‘Even tot hier’ in Nederland  de aanpak van de coronacrisis zwaar op korrel. Ze hebben de tekst van hun megahit ‘10.000 luchtballonnen’ in een nieuw jasje gestoken, waardoor deze single nu als ‘10.000 luchtkastelen’ door het leven gaat. Daarin geven ze kritiek op de Nederlandse regering, met Mark Rutte op kop. “Dit was helemaal geen statement van K3", reageert Miguel Wiels bij VTM NIEUWS. “Ik heb het gevoel dat de Belgen nog niet klaar zijn voor dit soort humor.”

130 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    3 jaar geleden
    @ nicole desseyn, wat kan een satirisch lied de Nederlanders schelen, ze verkozen opnieuw dezelfde, die niet werd afgestraft na de toeslagenaffaire met zijn duizenden slachtoffers, Groningse aardbevingsschade en de fiscale cadeaus aan (ex)topcriminelen/"spijt"optanten)
  • Emmanuel Sorel

    3 jaar geleden
    Beetje humor, past ook in België hoor. Bij Geert Hoste of andere cabaretier , geen probleem Chris Mann heeft ook super Corona liedjes. Weird all Yankovic is bekend om zijn parodiën Miguel Wiels vuur maar meer van dit af. De hele Studio100 mag passeren hoor. Weird all Yankovic is bekend om zijnparodiên. Miguel Wiels, lanceer maar mer van dit hoor.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Een slag in t gezicht van de zorg de zieken de overledenen en hun families
  • Angele Vanparijs

    3 jaar geleden
    De sociale media staan vol van dat soort "humor". Als dit tekst ineen gestoken is door een volwassen mens zou ik er in zijn plaats niet fier op zijn... Loopt, zoals het beleid achter de feiten aan maar is totaal niet grappig.
  • Pascha Van Rossem

    3 jaar geleden
    Ja, dit liedje mogen ze voor Belgie ook eens brengen ... sinds het begin van de pandemie loopt het gewoon vierkant ...