rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Idyllisch wonen in een gerenoveerde hoeve? Onze woonexpert toont zijn aanraders per provincie

Door hun grootte – zowel de woning als het stuk grond waarop ze staan – en de doorgaans idyllische ligging zijn hoeves steeds duurder geworden. Toch hoef je met een gemiddeld budget je droom om er een te kopen niet op te geven, vindt onze woonexpert Björn Cocquyt. Voorwaarde is dat je openstaat voor een vorm van gemeenschappelijk wonen, want daarin ziet hij een nieuwe toekomst weggelegd voor oude boerderijen.

2 reacties

  • Johnny Chanet

    3 jaar geleden
    Steeds meer en meer is de locatie waar een woning staat voor mij belangrijker dan de woning zelf. Natuurlijk moet een woning op zijn minst voldoende ruim zijn. Maar als je door het venster kijk en buiten komt moet je ook nog iets groen zien. Ik wil niet opgesloten zitten.
  • Jan Desmet

    3 jaar geleden
    Voor wie geld heeft. Punt.
  1. Welke auto kopen in 2024? Wij bundelen de besprekingen van onze experten in de HLN Autowijzer

    Welke auto kopen in 2024? Wij bundelen de besprekin­gen van onze experten in de HLN Autowijzer

    De Belg koopt weer volop een nieuwe wagen. In 2023 werden er 476.675 ingeschreven in ons land. Dat is het hoogste cijfer in vier jaar tijd, zo stelt sectorfederatie Febiac vast. Misschien overweeg ook jij een nieuwe auto dit jaar? Om jou te helpen bij je keuze, afhankelijk van je budget, smaak of noden, hebben wij een gloednieuwe tool gebouwd: de HLN Autowijzer. Daarin vind je de recensies van onze mobiliteitsexperten. De voorbije jaren hebben zij tientallen nieuwe auto’s getest , van populaire merken tot luxewagens. Ontdek ze hier.
  2. Prijzen flats in stadscentrum blijven stijgen: onze woonexpert toont betaalbare aanraders per provincie en één luxepenthouse
    PREMIUM

    Prijzen flats in stadscen­trum blijven stijgen: onze woonexpert toont betaalbare aanraders per provincie en één luxepen­thou­se

    Hoewel er door corona sprake was van een stadsvlucht, werd het vastgoed in de provinciehoofdsteden vorig jaar weer een stuk duurder. Dat blijkt uit cijfers van notaris.be. Daardoor is het voor jonge kopers aartsmoeilijk geworden om er nog een plekje te vinden. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging op zoek naar enkele betaalbare flats in het centrum van verschillende steden, met kostprijzen die variëren van 269.000 tot 399.000 euro en toont ook één uitschieter van 1.230.000 euro.