Photo News
Volledig scherm
© Photo News
STVV STV
0
EINDE
1
Anderlecht AND
  • Yari Verschaeren Goal 79'

Anderlecht gaat als derde Champions' play-offs in na nipte zege tegen STVV, Verschaeren beslist match

Jupiler Pro LeagueKompany en co moesten lang geduld uitoefenen, maar Anderlecht wist zich op het veld van STVV alsnog van een ticketje voor de Champions’ play-offs te verzekeren. Yari Verschaeren was de verlosser op Stayen. De Rode Duivel tikte in de slotfase de 0-1 tegen de touwen en ontnam zo Oostende alle hoop om nog in de top vier te finishen. Anderlecht mag zich nu opmaken voor de Champions’ play-offs met Club Brugge, Antwerp en Genk en begint daar trouwens als derde in de stand aan.

15 reacties

  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Het leuke is dat een Anderlechtsupporter een kenner is van verfijnd technisch voetbal. Een Club supporter daarentegen is een liefhebber van lopen, stampen, zwoegen, zweten en schoppen. Daarmee is alles gezegd!
  • Lukas Judopius

    3 jaar geleden
    Moet pijn doen voor de anti Anderlechtmannen. Eerst gingen ze degraderen ,dan misschien Po2, gingen zeker Po1 niet halen en nu zal het vierde worden en geen Europees spelen. Altijd maar de grens verleggen om ooit eens gelijk te krijgen. Echte voetbalkenners.
  • kris van campenhout

    3 jaar geleden
    dank u STVV
  • jan boden

    3 jaar geleden
    De langtermijn visie van Anderlecht is de juiste en enige weg voor de Belgische ploegen. Dat kan je alleen met iemand als Kompany naar wie de jonge spelers opkijken en bereid zijn om in hun carrière te investeren. Ajax werkt zoal 60 jaar en zijn daarmee groot geworden.
  • Roger Forier

    3 jaar geleden
    Wie was dan beter jacques ?