.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Verandert dat spuitje je leven? Yenthe (17), Kurt (68) en Pierre (71) zijn al gevaccineerd: “Ik voel me geruster”

De voorbije maanden hebben meer dan 2 miljoen Belgen minstens één dosis van een vaccin gekregen. Hoe voelt dat, “gevaccineerd zijn”? Gaat er een hele nieuwe wereld open? Of zijn er enkel wat minder muizenissen in het hoofd? En hoe reageer je op vaccinnijd van je omgeving? Drie gevaccineerden getuigen.

26 reacties

  • Marc Van Leeuwen

    3 jaar geleden
    Je kunt maar raden met wat je bent ingespoten. De pharma weigert bekendmaking v/d formule en iedere verantwoordelijkheid. Het is ditmaal, zoals bij een normaal vaccin, geen dood of verzwakt virus, maar een gemanipuleerd rna v/e aap. Good luck! Laat de gezonden mensen, het leven e/d economie normaal, bescherm de zwakken, zieken in quarantaine, maar niet de gezonden! Vaccinatie dat geen verandering brengt a/d restricties en ieder jaar weer, heeft geen zin voor gezonde mensen!
  • Hugo Van Haevre

    3 jaar geleden
    Gevaccineerd en hetzelfde behandeling krijgen als een niet gevaccineerde dat klopt toch niet helemaal
  • Victor Greef

    3 jaar geleden
    Super initiatief om aan een jongen van 17 jaar de nodige inentingen toe te dienen, met deze inentingen is niet alleen hij maar ook vele andere beschermd, gezien zijn vakantiewerk. Dat de jeugd hier een voorbeeld uit haalt hoe het anders kan, je kan niet feesten maar wel werken om de tijd te vergeten.
  • Marc Hayen

    3 jaar geleden
    Mijn plusdochter merkt het verschil met wie een vaccin kreeg, als poetsvrouw dragen mensen geen masker meer na vaccin, ze moet het melden, prima die mensen geen dienstencheques meer en zij als alleenstaande met kind geen werk meer. Dus doet ze verder met dubbel mondmasker, gevaccineerden een gevaar voor anderen!
  • PHILIPPE PEERE

    3 jaar geleden
    Ik ben + 65 en risico patient , niettemin heeft een jonge kerel van 17 j reeds zijn vaccinatie gehad ... hoe , waarom ... denk waarschijnlijk dat onze VDB en gang wel opnieuw een reden zal hebben.