Philippe Gilbert stopt eind 2022 met wielrennen: “Het wordt tijd om een beetje te genieten”

WielrennenDe finishlijn is in zicht. Philippe Gilbert stopt op het einde van 2022 met koersen. Gilbert zal dan aan het eind van een contract van drie jaar met Lotto-Soudal zijn. Eind 2022 zal Gilbert ook 40 jaar zijn. En 21 jaar professioneel wielrenner. En dan is het mooi geweest.

29 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Met alle respect voor Phil maar hij had al moeten stoppen maar hij kreeg nog een vet contract bij Lotto-Soudal van maar liefst 3 jaar, onbegrijpelijk maar waarschijnlijk een contract tussen vrienden en wat doet een mens dan....
  • Gunther Podevyn

    3 jaar geleden
    Tegen dat hij stopt zal hij veel geld gekregen hebben van Lotto om niets te doen..Heeft niks gewonnen tot nu toe bij Lotto. Maar wel de Lotto!!
  • Eddy Van De Velde

    3 jaar geleden
    2 jaar telaat. Moest zijn carrière met quickstep afgesloten hebben.
  • Youri Verstraete

    3 jaar geleden
    2 jaar te laat. Vele goeie renners hebben moeten wijken bij Lotto Soudal voor het het geld dat ze nodig hadden om deze oudheid te blijven betalen... Ondergang van de ploeg wordt het. Gilbert was enkel top toen zijn haar wit was en zijn huid vol kraters zat. Moet ik er nog een tekening bij maken?
  • Sepp Bladder

    3 jaar geleden
    Groot kampioen, maar had 2 jaar geleden moeten stoppen. Een miljoen per jaar? Als de Lotto geen overheidsbedrijf was, had ik hier geen probleem mee gehad, geld had geïnvesteerd kunnen worden in jeugdwerking.