Sean Dhondt met zijn partner Allison Scott
Volledig scherm
Sean Dhondt met zijn partner Allison Scott © Dieter Bacquaert

Allison Scott, de vrouw van Sean Dhondt, keert na half jaar terug naar België

ShowbizzAllison Scott (31), de vrouw van Sean Dhondt (37), is onderweg naar België. De tattoo-artieste verbleef een half jaar in Los Angeles bij haar familie om te bekomen van de hele Eveline-heisa. “I’m coming for you Belgium. For real this time”, schrijft de tattoo-artieste nu op haar Instagram Stories, samen met een foto van het vliegtuigraam.

27 reacties

  • Monique Moens

    3 jaar geleden
    Foutje was misschien echt niet goed omschreven. Fout is beter. En inderdaad in een relatie mag dit niet gebeuren. Maar ik geef de kost niet aan mensen die niet betrapt worden. Als ze er samen uitgeraken is dat enkel hun zaak. En wens ik hen het allerbeste.
  • Peter Vergauwen

    3 jaar geleden
    Zij die zonder zonden zijn werpe de eerst steen zei iemand ooit . Laten we nu niet de schijnheilige brave Vlamingen uithangen hè
  • robrecht Peeters

    3 jaar geleden
    dat ze niet zal blijven staat nu al vast
  • Carolien Bellis

    3 jaar geleden
    Ik hoop oprecht dat het tussen Allison en Sean terug goed komt. Fouten maken gebeurt en de domst eerst!! Dat ze tijd nodig had om dit te verwerken is normaal het is zeker niet niks wat er gebeurt is maar ik hoop dat hun liefde nu sterk genoeg is om dit te overwinnen EN dat Sean slim genoeg is om deze fout niet meer te maken! Dit is een heel mooi koppel moge het zo blijven!
  • Angelo De vie

    3 jaar geleden
    Ik zou het niet kunnen, eens het vertrouwen aangetast is is er voor mij geen weg terug