De Verhulstjes trekken naar ‘vergane glorie’ Saint-Tropez.
Volledig scherm
PREMIUM
De Verhulstjes trekken naar ‘vergane glorie’ Saint-Tropez. © .

Nee, een hippe locatie hebben 'De Verhulstjes' niet gekozen: Saint-Tropez, met de 'trop' van te veel oude glorie

ShowbizzOm de nieuwe locatie van 'De Verhulstjes' te verklaren, had Gert Verhulst maar één zin nodig: "Ik ben verliefd op Saint-Tropez." Zo veel te beter, want wie met harde ogen kijkt, vindt het Franse vissersdorpje een overroepen, veel te dure badplaats, met druk verkeer en mensen die iets te druk zijn met zichzelf. Maar wie verliefd is, voelt er Brigitte Bardot en neuriet - zoals Serge Gainsbourg - "sieeee, sex and sun". Portret van een ‘vergane glorie’.

21 reacties

  • Sabine De Roover

    3 jaar geleden
    In sommige restaurants is het pokkeduur, das waar. Jammer dat ze niet vermelden dat je er ook betaalbaar kan eten. Lekkere mosselen gegeten voor nog geen 20 eur. Jawel, met zicht op zee !! Maar ja, dat staat zo niet in de boekskes. Ik vind het er in elk geval supergezellig.
  • Hilde Weymeersch

    3 jaar geleden
    Vergane glorie. Dat heeft toch iets. Vooral met BB.
  • Michel Roelants

    3 jaar geleden
    Verleden jaar eind april mijn pensioen willen vieren daar maar gedwarsboomd door Corona. Je mag het oude glorie noemen maar toch nog steeds een magnifieke plek om te vertoeven . Stukken beter dan te vertoeven tussen continu dronken of stoned jeugd op Ibiza of over de haag getrokken Dubai waar niks te zien valt en waar monokini uit den boze is . Leve de tijd van Brigitte dan .
  • Patricia Aubroeck

    3 jaar geleden
    Ik vind dit de mensen hun ogen uitsteken!Al eens gedacht aan ook hard werkende mensen die zich dit allemaal niet kunnen permitteren.
  • Chantal Claes

    3 jaar geleden
    Zalig! Een badplaats waar nostalgie troef is. Authentiek! Pakken beter dan al dat nieuwe gepolijste zonder karakter.