ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederland versoepelt vanaf volgende week: avondklok verdwijnt, terrassen opnieuw open in de namiddag

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) komt naar verwachting vandaag met conclusies van het onderzoek naar potentiële bijwerkingen van het coronavaccin van Johnson & Johnson. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO kant zich intussen tegen het opleggen van vaccinatieverplichtingen om te mogen reizen.

91 reacties

  • Anne Bruers

    3 jaar geleden
    Reuma Purpura is ook heel zeldzaam wil nog niet zeggen dat het moet negeren.
  • De Waarheid

    3 jaar geleden
    Test events zijn een omzeiling van de corona regels en hebben geen nut om een of ander te bewijzen. Weg ermee dus. Dit is weer zoiets om diegenen zonder gezond verstand eerst iets lekkers voor de neus te houden en het daarna terug weg te nemen. Ook speelt men opnieuw met de zelfstandige zijn voeten op deze manier, met in recupereren are kosten voor hen tot gevolg.
  • Yasin Ozkaya

    3 jaar geleden
    We kunnen daar nu eindelijk op restaurant
  • Veerle De Cock

    3 jaar geleden
    Zoals het nu is zou het voor onze ministers van volksgezondheid gelijk zijn aan wat of hoe je sterft .van het vaccin of het virus !!
  • Polutnik Ronald

    3 jaar geleden
    En hoe komen nu die andere varianten zoals de Braziliaanse Mexicaanse Engelse Afrikaanse enz varianten hier in België terecht . Juist door het reizen , en dat is al zo één jaar bezig . En nooit hebben ze er iets aan gedaan deze nutteloze politiekers , en nu nog niet met alle gevolgen vandien .