Olivier Deschacht twijfelt nog steeds: stoppen of niet?
Volledig scherm
Olivier Deschacht twijfelt nog steeds: stoppen of niet? © BELGA

Stopt Deschacht of niet? Essevee houdt rekening met afscheid en zoekt nieuwe verdediger

Zulte WaregemDe twijfel slaat toe bij Olivier Deschacht (40): stoppen of toch maar doorgaan? Bij Zulte Waregem bereidt men alvast een tijdperk zonder Deschacht voor: de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger is begonnen.

2 reacties

  • Francois Troch

    3 jaar geleden
    bij Anderlecht kunnen ze hem nog goed gebruiken
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Zeer bescheiden voetballer die eigenlijk nooit de erkenning kreeg die hij verdiende. Altijd super gemotiveerd, sterk in de duels, aanjager en goede kopper. Kan er nog gerust een jaartje bijdoen als hij het niet erg zou vinden dat hij eens bankzitter is.
  1. Ortwin De Wolf (Zulte Waregem) vrijdag in topper tegen Beerschot: “Ook bij hen is de druk hoog, hoor”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Ortwin De Wolf (Zulte Waregem) vrijdag in topper tegen Beerschot: “Ook bij hen is de druk hoog, hoor”

    Vrijdag is D-Day aan de Gaverbeek. Met de komst van leider Beerschot heeft Zulte Waregem geen andere keuze dan te winnen als het nog op een rechtstreekse promotie wil blijven hopen, zeker in de wetenschap dat het een week later op bezoek gaat bij nummer twee Deinze. “Na de komende wedstrijden zullen we weten waar we staan, maar toch zorgt dat niet over overdreven stress”, stelt doelman Ortwin De Wolf vast. Met andere woorden: er heerst vertrouwen in de kleedkamer.
  2. Zulte Waregem na zeven jaar terug in Koning Boudewijnstadion, maar nu in diepe crisis met mes op de keel
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Zulte Waregem na zeven jaar terug in Koning Boudewijn­sta­di­on, maar nu in diepe crisis met mes op de keel

    Het was best een bewogen week in het Waregemse Regenboogpark, de sportsite in volle transitie waarvan de Elindus Arena het middelpunt vormt. De parkeertoren in aanbouw tussen Waregem Expo en het voetbalstadion krijgt stilaan vorm, en het is nu ook al duidelijk de esplanade aan de hoofdingang een pareltje wordt. Maar in de hele ontwikkeling van de omgeving van de Zuiderlaan is nooit rekening gehouden met een degradatie van Zulte Waregem en nog minder met een lang verblijf in het vagevuur van tweede klasse. Maar...