Direct naar artikelinhoud
NieuwsSexting

Sean Dhondt en Allison Scott zetten punt achter huwelijk na ‘Eveline-schandaal’

Beeld Kristof Ghyselinck

Sean Dhondt (37) en Allison Scott (31) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat maakte het voormalige koppel bekend via Instagram. Allison vertrok een tijdje naar haar thuisland, de Verenigde Staten, omdat ze tijd voor zichzelf nodig had om het Eveline-schandaal te verwerken. Uiteindelijk besliste ze nu toch om de relatie met Sean niet verder te zetten. 

“Na tien jaar huwelijk hebben Sean en ik beslist om, met liefde en respect voor elkaar, onze relatie te beëindigen”, schrijft Allison bij een foto van hen twee op het sociale medium. “Ik ben erg dankbaar dat België voor mij als thuis aanvoelt. Bedankt voor alle steun die ik van jullie krijg in deze periode. Ik kan niet wachten om te zien wat het leven nog meer voor mij in petto heeft.”

De tattoo-artieste verbleef een half jaar in Los Angeles bij haar familie om te bekomen van de hele Eveline-heisa, maar kondigde gisteren haar terugkeer aan. Sean Dhondt raakte afgelopen zomer namelijk verwikkeld in een schandaal, omdat hij naaktfoto’s en -filmpjes naar de catfish Eveline stuurde. Die laatste lekte de foto’s later op het internet.

Aanvankelijk leek het er nog even op dat het weer goed zou komen tussen Allison en Sean. De twee vierden samen Halloween, nog nadat de foto’s openbaar werden gemaakt. “Gewoon quarantaine vrienden, jongens”, nuanceerde Allison toen al. 

“Ik heb alles gezien”, zei ze later over de bewuste foto’s en filmpjes in ‘Kat Zonder Grenzen’. “Familie en vrienden hebben me het nieuws verteld, ze wisten het eerder dan ik. Het was vernederend. Ik heb Sean meteen aan de deur gezet toen ik het hoorde. Ik zei hem dat ik hem even niet wilde zien, want ik kon hem wel vermoorden.” 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een foto die is geplaatst door Allison Scott (@allisonscottmu) op