Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Levering van 800.000 vaccins verwacht volgende week: “Aanzienlijke versnelling van vaccinatiecampagne”

“Volgende week wordt het aantal leveringen van vaccins aan ons land verdubbeld tot meer dan 800.000", zei Gudrun Briat van de taskforce Vaccinatie op de persconferentie van het Crisiscentrum. “Dat zal zorgen voor een aanzienlijke versnelling van de vaccinatiecampagne.” Briat raadde ook iedereen aan om zich in te schrijven op de online reservelijst van QVAX, “als jouw leeftijdsgroep aan de beurt is.”

7 reacties

  • anita callewaert

    3 jaar geleden
    Als vaccin van J&J soms bijwerkingen geeft bij vrouwen, waarom dit vaccin dan niet gewoon geven aan mannen? Dan schiet het ten minste op.
  • Birgit Janssens

    3 jaar geleden
    Ik denk dat dit een uitstekend vaccin is voor de gedetineerden
  • Liesbeth Cuppens

    3 jaar geleden
    Goed voor de atleten, cipiers,... enz Deze groep is algauw 8000 man groot, dus minus zoveel voor de risicogroepen. Hopelijk kunnen ze daarna aan de essentie beginnen vooraleer nog een andere groep zichzelf voorrang verleent.
  • marie oostens

    3 jaar geleden
    Laten we toch maar niet te vlug victorie kraaien. De voorbije maanden hebben aangetoond dat dergelijke uitspraken beter geplaatst zijn als de leveringen effectief zijn gebeurd!
  • Nicole Haenebalcke

    3 jaar geleden
    Leuk om te lezen. Maar hopelijk hebben ze voldoende mensen om al deze prikken snel te geven. Heb al gehoord dat er te weinig mensen zijn om ze te geven en wat met al de laatste jaars studenten verpleging, dokters enz . Laat die helpen is ook een ervaring voor hen.