Oplaadpunt voor elektrische wagens
Volledig scherm
Oplaadpunt voor elektrische wagens © Lokaal Bestuur Vosselaar

Verdeelde reacties op voorstel elektrische bedrijfwagens

34 reacties

  • Hendrik Patyn

    3 jaar geleden
    En de mensen die geen elektrische wagen willen, mogen weer meebetalen aan de infrastructuur en subsidies, onrechtvaardig tot en met.... en om dan binnen enkele jaren te zien dat het weggegooid geld is....
  • Paul Roymans

    3 jaar geleden
    Laadpalen, net capaciteit, belastingen, rijbereik, prijs van de wagens, vervuiling tijdens productie batterijen, opsouperen van koper kobalt mangaan spelen niet mee. Volgens onze minister is er maar 1 probleem: de emissie. Droom maar voort.
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Bedrijfwagens voor kaderpersoneel zijn een mannier om de loonkost te verlagen. Vermits niet iedereen recht heeft op een bedrijfswagen is het oneerlijk omdat het de loonlast voor de anderen hoog houdt. In plaats van te klagen mogen de bedrijven dankbaar zijn dat het systheem behouden blijft voor electrische wagens. Overigens zijn bedrijven toch niet verplicht om loon uit te betalen in wagens.
  • Hubert Vanmechelen

    3 jaar geleden
    Ook een paar vragen bij deze. 1 - Hoeveel mensen mogen er gewond geraken omdat ze gestruikeld zijn over een laadkabel of tegen een laadpaal zijn aan gelopen ? ( De veiligheid indachtig.) 2 - Hoeveel laadkabels mogen er gestolen worden eer dit aanzien wordt als problematisch ? ( De koper diefstallen bij de NMBS indachtig.)
  • Gert Huybrechts

    3 jaar geleden
    Alle grote bedrijven hebben bijna allemaal een gesubsidieerde zonnepanelenboerderij op hun dak liggen. Dan lijkt het opladen van die bedrijfswagens mij niets te kosten, buiten de installatie van laadpalen. Maar daar zal de overheid ongetwijfeld dan ook weer ruimschoots in tussenkomen...