Gezien. 'Erfgenaam Gezocht'.
Volledig scherm
PREMIUM
Gezien. 'Erfgenaam Gezocht'. © VTM

RECENSIE. ‘Erfgenaam Gezocht’: “Nog spectaculairder dan een heerlijk slechte Hollywoodfilm”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Jelle Brans ‘Erfgenaam Gezocht’, waarin Axel Daeseleire op zoek gaat naar de rechtmatige eigenaars van erfenissen. “Het programma speelt in op het soort wensdroom waar heerlijk slechte Hollywoodfilms over worden gemaakt.”

1 reactie

  • Hugo Van Haevre

    3 jaar geleden
    Goed programma van Axel maar een ding werd jammer genoeg niet vermeld en dat is de diefstal van de Belgische staat ze was wel verre familie maar de totale waarde van de erfenis bedroeg rond de 450000€ en daar schiet een kleine 16000€ van over en onze verbetaalde ministers binden dit normaal ik normaal ik noem dit wettelijk goedgekeurde diefstal
  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.