Minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V)
Volledig scherm
Minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) © BELGA

Vlaamse regering trekt 35 miljoen euro uit voor digitalisering mediasector

De Vlaamse regering wijst 35 miljoen euro uit het relanceplan "Vlaamse Veerkracht" toe aan de mediasector. Het geld moet de sector stimuleren om extra in te zetten op digitalisering, zo zeggen Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits en haar collega van Media Benjamin Dalle. Er staan projecten op stapel rond bijvoorbeeld het koppelen van gebruikersdata en de strijd tegen desinformatie.

37 reacties

  • eric meers

    3 jaar geleden
    Komt niet zo nauw met de miljoenen , als we nu een schuld van 40 miljard of 50 miljard nalaten voor de volgende generaties maakt toch allemaal niet uit .
  • Cyriel Claessens

    3 jaar geleden
    Je zou denken dat geen enkele politicus nog met subsidies zou durven gooien na wat er met Kaouakibi gebeurd is. Het valt ook op dat er bij de aankondiging van subsidies altijd meer dan 1 minister betrokken is. Er blijkt altijd meer dan 1 minister bevoegd voor hetzelfde. Er zijn dus te veel ministers.
  • Jonathan Loterman

    3 jaar geleden
    De factuur zal wel gepresenteerd worden. Hij ging al zo hoog zijn en toch gaan we onnodige kosten maken. Net alsof het geld voor bepaalde organisaties wel te voorschijn komt
  • André Degrote

    3 jaar geleden
    Ik zoek ook nog die lade waar geld te vinden is om vrij maken. Maak u geen illusies, alle landen hebben nu een mega recordverlies dat NOOIT kan terugbetaalt worden. Dus waarom zouden politiekers die toch niet verantwoordelijk zijn voor hun daden, er geen potje van maken.
  • Pat Debal

    3 jaar geleden
    Van waar komen al die miljoenen da de regering geeft ze smijten hier met het belastingsgeld en de schulden put komt van langs om dieper