Direct naar artikelinhoud
De Morgen

De app van De Morgen: wat vind ik er precies terug? En hoe kan ik hem downloaden?

De vernieuwde app van De Morgen.Beeld dm

In de app van De Morgen vindt u altijd het meest recente nieuws, heldere duiding, prikkelende interviews, scherpe meningen en sterke cultuurberichtgeving. Maar hoe werkt die app eigenlijk en hoe kunt u hem downloaden?

Download meteen de app ›

Wat krijgt u in de app te zien?

Alles wat De Morgen te bieden heeft, vindt u in één mobiele app terug. Zo zijn er drie manieren om het nieuws en de verhalen van De Morgen te lezen.

Wie de app opent, komt meteen terecht in De Morgen Live. Daarmee hebt u de hele dag door toegang tot het meest recente nieuws, aangevuld met duiding, analyse, interviews en prikkelende meningen. Via pushmeldingen houden we u op de hoogte van wat vandaag belangrijk en relevant is.

Achter de Editie-knop kan u elke ochtend om 5 uur onze Digitale Editie terugvinden. Dat is een overzichtelijke weergave van alle verhalen uit de krant, verrijkt met extra foto’s, video’s, voorgelezen columns en podcasts plus longreads. 

Daar is ook de Print Editie te raadplegen, de digitale weergave van de papieren krant. Die kan u gemakkelijk digitaal doorbladeren en elk artikel openen in een handige leesweergave.

Waar kan ik de app downloaden?

U kan de app van De Morgen gratis downloaden via de App Store in uw iPhone of in de Google Play Store op uw Android-telefoon. Via deze link gaat u meteen naar de juiste winkel.