Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts/Photo News

Druktebarometer kust blijft nog minstens tot eind 2021 actief

De druktebarometer voor de kust zal nog tot minstens eind 2021 worden gebruikt. Dat zei gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu vandaag in de provincieraad naar aanleiding van een vraag van raadslid Patrick De Clerck (Open Vld). Ondertussen wordt gewerkt aan verschillende verfijningen, waaronder gedetailleerde info per kustgemeente omtrent het aantal unieke bezoekers en hun herkomst.

2 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    Wil dus zeggen dat pas tegen eind 2021 70% van de bevolking zal gevaccineerd zijn.
  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Onze kust word prive gebied
  1. “Niemand heeft ons of Ellie iets gevraagd”: ouders in shock na mogelijk grensoverschrijdend gedrag op jeugdkamp
    PREMIUM

    “Niemand heeft ons of Ellie iets gevraagd”: ouders in shock na mogelijk grensover­schrij­dend gedrag op jeugdkamp

    Het nieuws dat het parket Halle-Vilvoorde een onderzoek is gestart naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag op een jeugdkamp, komt als een schok aan bij Stijn en Lise uit Londerzeel. Hun 6-jarig dochtertje zat in het bewuste groepje met de geschorste monitor. Ze waren compleet verrast toen ze op de laatste kampdag via e-mail op de hoogte werden gebracht door de organisatie. Het was het eerste en meteen ook het laatste dat ze zouden horen over de hele zaak. “Niemand heeft ook maar gevraagd of we iets opgemerkt hebben”, aldus de ouders. De organisatie zelf heeft de monitor in kwestie meteen geschorst.
    Londerzeel
  2. Geen doodsoorzaak na autopsie Annie De Poortere, dus kan dossier vuilnisbak in? Niet volgens experts: “Je kan zelfs veroordelen zonder lijk”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere
    7

    Geen doodsoor­zaak na autopsie Annie De Poortere, dus kan dossier vuilnisbak in? Niet volgens experts: “Je kan zelfs veroorde­len zonder lijk”

    De autopsie op het lichaam van Annie De Poortere heeft niets opgeleverd. De vrouw lag dertig jaar lang begraven en een grondige analyse van haar stoffelijk overschot kon de doodsoorzaak niet blootleggen. Lees: wetenschappelijk valt niet aan te tonen dat ze vermoord is. Maar wat betekent dat nu voor het onderzoek? En pleit dat haar toenmalige echtgenoot nu volledig vrij? Joachim Meese, advocaat en professor strafrecht aan de Universiteit Antwerpen licht toe. “Lijkverberging? Het zal moord zijn of niets.”
    Sint-Martens-Latem