Tim Wellens heeft er niet z'n beste voorjaar op zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Wellens heeft er niet z'n beste voorjaar op zitten. © BELGA

Tim Wellens heeft in Luik nog één kans om voorjaar goed te maken: “Ik zit na een 25ste plaats in de Ronde niet te lachen in de bus”

WielrennenHet was niet goed en het was niet slecht, zegt Tim Wellens (29). Zeker was het veel minder dan wat Tim Wellens zelf van zijn klassieke voorjaar had verwacht. Blijft nog één wedstrijd – zondag is het Luik-Bastenaken-Luik – om het goed te maken. Ook daar, weet Wellens, wordt het moeilijk om te winnen.

7 reacties

  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Heeft geluk dat hij bij lotto rijd bij een andere ploeg was hij gewoon een helper en zeggen dat hij zich de luxe kan veroorloven om in Monaco te wonen moet nog eerste koers met naam winnen
  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Hij is gewoon nooit een topper geweest en zal dit nooit worden ! Hij ma stilaan aan zijn pensioen beginnen denken en zich enkel nog toeleggen op koersen totaal niks te betekenen hebben zoals de Scheldeprijs !
  • Freddy van Puymbrouck

    3 jaar geleden
    Wellens is een goede renner en daar blijft het bij, hij valt te licht uit voor de absolute top. Dat zie als hij probeert weg te rijden, zit te weinig kracht achter en hij kan zijn inspanning ook niet lang genoeg aanhouden. Dat is geen schande, het is voor weinigen weggelegd om bij de top te horen.
  • robrecht Peeters

    3 jaar geleden
    en Evenepoel geeft men die geen kans
  • Jan Vermeulen

    3 jaar geleden
    Er is een groot verschil tussen teams die gesponsord worden door overheidsbedrijven (Lotto, Team Israel) en bvb Deceunick. Deze zouden nooit zo'n contracten aanbieden aan uitbollende renners zoals Degencolb, Gilbert en Froome. Met geld van de overheid steekt het niet zo nauw , alleen de naam telt. Dan niet komen jammeren dat ze niet meer presteren.