Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

Huiszoekingen bij Antwerps satirisch magazine ‘t Scheldt

De politie is donderdag op verschillende adressen binnengevallen in  een onderzoek naar het Antwerpse satirische magazine ‘t Scheldt. Dat meldt ‘t Scheldt zelf op zijn website en het Antwerpse parket bevestigt dat er een gerechtelijk onderzoek loopt. 

33 reacties

  • Lieven d'Haese

    3 jaar geleden
    Tja, als 't Scheldt in potjes roert wordt het benauwend voor de open VLD en moet furer Quicky ingrijpen en intimideren. Gewoon kwestie om niet nog meer gezichtsverlies te lijden. Dit begint stilaan te lijken op een dictatuur, invallen bij de vrije pers, regeren met volmachten waarbij de minderheid gewoon niet meer kan gehoord worden en dit allemaal door een verlizende partij.
  • boumba boumboula

    3 jaar geleden
    ik ben voor democratie?
  • Guido de cock

    3 jaar geleden
    De arrogantie van de macht zeker... Zoals Republikeins Amerika tot de kruik eens barst ... Jongeren op de Scheldekaaien en politie over de schreef. Floyds hebben we al verschillende gehad zoals Jonathan Jacob of die Slovaak Jozef. Verandering nog niet .
  • Dre Deloit

    3 jaar geleden
    Dit is pure intimidatie. Het gerecht heeft geen zaken met journalistieke bronnen. Een regelrechte schande die hopelijk als een Boomerang terug in het gezicht vd VLD slaat.
  • Geert Janssen

    3 jaar geleden
    De waarheid bekendmaken kwetst blijkbaar. Elke dag lees ik de interessante eerlijke berichtgevingen van T,Scheld.Waar heeft Faroek Ozgunes al zijn informatie over Kaouakibi gevonden denk je.