Archiefbeeld van een protestactie van de eventsector in Brussel.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een protestactie van de eventsector in Brussel. © BELGA

Sector teleurgesteld over uitblijven beslissing rond events: “Hoe kunnen wij nu beginnen plannen aan belangrijkste periode van jaar?”

De eventsector reageert teleurgesteld omdat over de evenementen in juli en augustus nog geen beslissing genomen is. “Het laatste sprankeltje hoop van de eventsector werd zopas met een harde klap gedoofd. Ondanks alle aanpassingen en inspanningen zijn wij opnieuw het kind van rekening.” Ook de cultuursector reageert teleurgesteld. “De consensus is ingeperkt tot de maand juni terwijl dit Overlegcomité in teken stond van perspectief”, klinkt het.

12 reacties

  • peter jacobus

    3 jaar geleden
    Zou er eens iemand kunnen vertellen aan “ de eventsector” dat er in de wereld een pandemie bezig is. Dat er nu al meer dan drie miljoen doden zijn in de wereld, dat de hospitalen vol liggen en dat de zorgsector aan het vechten is tegen een onzichtbare vijand. En dat er meer is dan euro’s scheppen!
  • Jan peeters

    3 jaar geleden
    De evenementensector begrijpt het niet, hoe kan men nu al perspectief geven voor de zomer,met de huidige cijfers zal men nu al met vuur spelen. Als ik hier de reacties lees op Dedecker, zal er van de zomer niet veel in huis komen, het zijn mensen zoals hij die de zaak nog wat opjutten en helemaal verpesten. Maar als je zijn verleden bekijkt, dan weet je meer dan genoeg, totaal geen moreel besef.
  • Albert Pittevils

    3 jaar geleden
    Verleden week jeugd niet bezig gezien in Brussel zeker.
  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    Concerten, festivals, cultuur en andere grotere organisaties zijn zeker nodig tijdens de zomermaanden en het najaar, voor de sector en voor de mensen.
  • Johny vanderlinden

    3 jaar geleden
    Jullie zijn het slachtoffer van al degene die het niet nodig vinden om de regels te volgen, ga die mensen eens aanspreken.