Sihame als klein meisje.
Volledig scherm
PREMIUM
Sihame als klein meisje. © RV

De jeugdjaren van Sihame El Kaouakibi (34): “Toen ze nog op school zat, diende ze een dossier in om de speelplaats te vernieuwen”

Ontspoord. Het is een woord dat de voorbije maanden regelmatig gebruikt werd om de levenswandel van Sihame El Kaouakibi (34) te omschrijven. Maar is dat zo? Vertrok de trein van het parlementslid op het juiste spoor om pas later van de rails te gaan? Een reconstructie van de jeugd van El Kaouakibi toont alleszins een andere kant, een decor voor wat gebeurde. Ooit was er minder buzz en veel meer twijfel. “Ik denk dat mijn ouders nog altijd niet helemaal begrijpen wie ik ben.”

263 reacties

  • Walter Stassen

    2 jaar geleden
    moeten we ernaar opkijken omdat ze een criminele is?? wauw ze wou de speelplaats vernieuwen op school. wat een heldin.
  • Casto Giuseppe

    2 jaar geleden
    Alles in beslag nemen en een leefloon van 1000€ geven
  • Martine Mommen

    3 jaar geleden
    Ik wil dit niet weten, die moet opgesloten zitten en alles afgenomen worden, doen ze met de gewone werkman ook...
  • KRISTOFF JOOSENS

    3 jaar geleden
    2000€ onkostenvergoeding? Nee dat is een peulschil gezien je uitzonderlijke onkosten kan indienen plus het mooiste van al... de verklaringen op eer, de mooiste graaipot van allemaal. Samen met de vele extra’s en raden van bestuur en meerdere posten verdienen ze 10x hun loon. En ondertussen maar rondstrooien met subsidiegeld! Het is een total puinhoop!!!
  • Marc Rooms

    3 jaar geleden
    Dat ze haar alle gekregen geld terug doen betalen . De oplichtster !
  1. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.
  2. EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”

    “Het is net een beerput die open is gegaan”, zegt Bé De Meyer (60), die 16 jaar lief en leed deelde met de in opspraak gekomen Eddy Snelders (65). Deze week kreeg ze een zoveelste slag in haar gezicht. Via de media vernam ze dat hij al op zijn achttiende veroordeeld werd wegens openbare zedenschennis. “Zo pijnlijk”, zegt ze. Want ook dat wist ze niet. Net zoals ze nooit heeft geweten dat Snelders jarenlang hun gezin, familie en vrienden stiekem filmde op het toilet of in de douche. “Het is precies alsof ik iemand anders heb gekend.”