In het Verenigd Koninkrijk zijn de terrassen al enkele weken open
Volledig scherm
PREMIUM
In het Verenigd Koninkrijk zijn de terrassen al enkele weken open © Getty Images

ONZE OPINIE. Niet verboden door coronaregels: optimisme

8 reacties

  • werner vanhoutte

    3 jaar geleden
    Prima , mevrouw Van den Lemmer . Optimisme en vol gaan voor de versterking van het immuunsysteem is het beste wat men kan doen. Jammer genoeg gaat de geneeskundige sector het liefst mee in de verhalen van de pharma industrie, die volop gaat voor de productie van geneesmiddelen, die aan symptoom bestrijding doen, niets meer ! . 99% van de bevolking kan covid -19 overleven . Ga volop voor het versterken van het immuunsysteem , eet gezond, ga veel buiten en houd alle rotzooi uit uw lichaam
  • alfons schouwaerts

    3 jaar geleden
    Inderdaad graag meer artikkelen met een optimitische ondertoon. Ook vanuit de bevolking kan wel wat meer zonneschijn komen, stop met het zuurgehalte hoog te houden.
  • Marianne Van den Lemmer

    3 jaar geleden
    Ik ben echt wel een optimist : ik neem geen vaccin omdat ik zeker ben dat mijn immuunsysteem - na miljoenen jaren door mijn voorouders en voordieren opgebouwd - sterk genoeg zal zijn om dit coronavirus te verslaan. Zoals in 90% van de gevallen. En anders, ik heb een goed testament. Maar ik denk niet dat ik het snel ga nodig hebben. Ben ik een optimist of niet?
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Het hele orkest van de Titanic dat optimistisch bleef doorspelen is mee gezonken met het schip. Sommige historici menen dat ze een onterecht gevoel van veiligheid creëerden, waardoor mensen niet op tijd het schip hebben verlaten.
  • Jurgen Lenaerts

    3 jaar geleden
    Dom zijn maakt gelukkig, dat blijkt nog maar eens uit dit opiniestuk :) Beangstigend dat dit soort mensen een platform krijgen, nog beangstigender dat mensen als jambon beslissingen nemen. 400 jaarlijkse verkeersdoden, daarvoor moeten wij allemaal als een slak rijden en dikke boetes betalen, maar 300 coronadoden op een week, dat is toch geen reden om mensen te beperken zeker? Logica ver zoek hoor positive pete..