Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi.
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi. © Photo News

50 miljoen extra voor asiel en migratie

De federale regering investeert dit jaar 50 miljoen extra in asiel en migratie. Dat heeft de ministerraad vrijdag beslist op voorstel van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi.

33 reacties

  • Franc saas

    3 jaar geleden
    hebben we nog geen problemen genoeg , asiel/migratie integratie is volledig mislukt ...en dit alles moet dan de brave werkende man/vrouw maar betalen ...zijn de politici nu echt niet beschaamd.
  • Danny Govaerts

    3 jaar geleden
    Wanneer hebben we dit nog gehoord in tussen zulle ze daar wel Met heel veel zijn of is het verloop zo groot. Beter had hij geld vrijgemaakt voor de dienst repatriëring nu met een tekort aan personeel. De gesloten Centra Moeten open houden en niemand het land kunnen uit te zetten.
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Terwijl in België zelfs 'illegalen' uitkeringen krijgen, betalen onze gepenioneerden nog steeds maandelijks een 'tijdelijke' crisisbelasting (met een mooie naam: de 'solidariteitsbijdrage') uit... 1993! Tijdelijk zei u? En dan maar verwonderd zijn dat de brave burger steeds meer naar rechts opschuift als men door z'n eigen overheid soms als tweederangsburger wordt beschouwd.
  • erwin veltjen

    3 jaar geleden
    het kan weer niet op en wij maar besparen niet moeilijk dat de bevolking meer rechts gaat denken
  • Julien Cuypers

    3 jaar geleden
    Nog maar eens extra zovele miljoenen voor het binnenhalen van armoede, ongeletterden en mensen die denken dat het hier het land van melk en honing is. En inderdaad voor hen is alles gratis en moet eigen bevolking maar wijken. Terwijl ook het eigen volk is dat in alles op de 2de plaats komt en op lijsten mag gaan staan, bijkomend heel dat zooitje ook nog betalen. Dit kan en zal nooit blijven duren.