Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wat zonder Refaelov, Antwerp? Gouden Schoen dreigt naar B-kern te moeten, Vercauteren op zoek naar vervanger

AntwerpVaarwel al zijn goals, tot ziens de vele assists. Byebye loepzuivere vrijschoppen en haarfijne corners, daaag Gouden Schoen. Royal Antwerp FC zonder Lior Refaelov (vandaag 35): dat wordt een wereld van verschil. Rest de vraag: ‘Wanneer is het zover?’ Volgend seizoen of dit weekend al? En vooral: wie vervangt hem dan?

33 reacties

  • jean pierre Tibermont

    3 jaar geleden
    Zonder Rafa gaat Antwerp niet veel puntjes meer halen in de play offs .
  • marc van de poel

    3 jaar geleden
    @Marcel Sterckx : Als Anderlecht aan competitievervalsing doet, is het logisch, dat de meeste reacties hieronder over dat feit gaan. En als Antwerp hem per sé hadden willen houden, dan hadden ze hem wel een fatsoenlijk contract aangeboden, hoor. Hij had trouwens al langer zijn zinnen gezet op Brussel. Ik wens hem alleszins alle succes. En Anderlecht wens ik niks.
  • Ronald De Smet

    3 jaar geleden
    @Audenaert, U mag niet vergeten dat dit hun beroep is, iedereen wil toch het maximum halen uit zijn beroepsbezigheid., sentiment is hier niet op zijn plaats.
  • James Williams

    3 jaar geleden
    Gheyskens moet dringend op het voorplan treden. Beginnen met de pensioengerechtigde D’Onofrio te ontslaan want dit is enkel zijn schuld net als het buitenzetten van Juklerod, de vorige blunder van het jaar samen met het aantrekken van Lukaku natuurlijk
  • PHILIPPUS DE GEEST

    3 jaar geleden
    Er moet een verbod op transfers komen tussen ploegen in het zelfde land tijdens het de reguliere competitie .