BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Stad Antwerpen gaf El Kaouakibi zonder collegebesluit nog 1,2 miljoen euro extra

Een verhoging van de subsidies voor Let’s Go Urban verliep zonder afzonderlijk collegebesluit en dook plots op in de nieuwe meerjarenbegroting van de stad Antwerpen, schrijft ‘De Standaard’ vandaag.

225 reacties

  • Jan Ceyssens

    3 jaar geleden
    Waarom 3 maanden gewacht om bij die marrokaanse oplichtster binnen te vallen ? Er is maar 1 reden hiervoor , zij weet meer over haar niet verkozen collega's dat het daglicht niet mag zien en hier horen ook de ex politiekers bij.
  • Ronny Ooijen

    3 jaar geleden
    Patrick Peeters, El Kaouakibi schept al maanden de poen bijeen zonder aanwezig te zijn. De Wever doet als volksvertegenwoordiger precies hetzelfde...maar dan al vele jaren en dat zonder een doktersbriefje. En ja, daar ontvangt hij straks ook nog eens pensioen van. Kijk, DAT is pas straf.
  • Patrick Peeters

    3 jaar geleden
    Hier is maar 1 schuldige in deze zaak! Hou ermee op het anderen in de schoenen te schuiven. Straf dat dat mens nog vrij is en poen schept bovendien.
  • Simone Meeuwesen

    3 jaar geleden
    Iedere jaar meer en meer subsidies vragen . Dan moet er toch al een belletje rinkelen. Goed van VTM omdat te gaan onderzoeken.
  • Nancy Wijnants

    3 jaar geleden
    BDW, geen duikgedrag nu aub. Dat collectieve verhaal zijn uw Buzz woorden. Neem uw verantwoordelijkheid nu ook maar is. De schepenen en uzelf mogen ontslag indienen voor zo'n grote ernstige fout. Want wat zat daar echt achter? Shiame ooit binnenhalen bij de N-VA had toen goed uitgekomen zeker.