ANP
Volledig scherm
© ANP

WHO noemt Indische coronavariant nog niet zorgwekkend - Pfizer gaat familie van personeel zelf vaccineren

De coronacijfers in ons land lijken te stagneren. Dat blijkt uit het cijferoverzicht van Sciensano. Toch gaan vandaag, na afloop van de ‘paaspauze’, enkele versoepelingen in. Buiten mag je opnieuw met maximaal tien mensen samenkomen, contactberoepen kunnen de deuren heropenen en ook winkelen hoeft niet langer op afspraak.

18 reacties

  • David Vermeulen

    3 jaar geleden
    Ja dat zeiden ze (WHO) ook eerst over de covid van China en de mondmaskers. En zie nu. Gewoon zoals met de maskers geen paniek zaaien.
  • jan wuyts

    3 jaar geleden
    Waarom zou het reisverbod te vroeg zijn ingetreden die enkelingen die nu reizen dat ze beter hun quarantaine opvolgen bij hun terugkomst.
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    India heeft dan ook massaal gevaccineerd met het lokaal onder licentie gefabriceerde AstraZeneca vaccin dat dus de mensen NIET beschermd tegen de nieuwe varianten van het virus, zoals de Zuid-Afrikaanse, de Braziliaanse en de Indische. Maar ja betweter Vandenbroucke wil in België verder gaan met dit vaccin (ook al beschermt het onvoldoende)
  • Jurgen Herbert

    3 jaar geleden
    In Israel hebben een paar dozijn jongemannen, na 2de spuit met Pfizer, een hartspierontsteking opgelopen! Wat nu? Gaan ze nu enkel jonge vrouwen met Pfizer vaccineren? Het is zoals ik het voorspeld had: teveel bijwerkingen zijn er met gelijk welk vaccin. Ik laat me voorlopig niet vaccineren (alleen als het verplicht wordt)!
  • Thierry Sieben

    3 jaar geleden
    Iedereen steekt voor, mensen met onderliggende zieken mogen wachten. Maar mijn wraak zal zoet zijn.