De muzikale code is gekraakt: luisteraar Nico wint meer dan 51.000 euro met de Q-Escape Room

ShowbizzDe code is gekraakt: op donderdagochtend wisten de Q-dj’s alle vijf muziekfragmenten van de Q-Escape Room te raden. Dat wil zeggen dat luisteraar Nico exact 51.984,21 euro wint. Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke werden door de winnaar zelf bevrijd uit de Escape Room, waarmee de editie van 2021 er officieel op zit.

  1. EXCLUSIEF. Gert Verhulst leidt ons rond in zijn Plopsaland: “De duurste attractie, daar durf ik zelf niet in”
    PREMIUM
    BV

    EXCLUSIEF. Gert Verhulst leidt ons rond in zijn Plopsaland: “De duurste attractie, daar durf ik zelf niet in”

    “Krampachtig of met mijn armen in de lucht, maar brullen doe ik nooit.” Gert Verhulst (56) kickt op overkop gaan. Dat verklapt hij ons tijdens een exclusieve rondleiding door een leeg Plopsaland, net voor de start van de paasvakantie. “Als klein manneke zette ik mijn zuster in de kruiwagen en reed ik met haar rond alsof ze in mijn eigen pretpark zat.” Een kinderdroom die vandaag realiteit is. Maar hoeveel kost dat nu, een attractie van Gerts hand en welke is de duurste? De Studio 100-baas doet zijn boekje open.
  2. Nederlands koningshuis geeft nazi-lidmaatschapskaart prins Bernhard terug aan Duitsland
    ROYALTY

    Nederlands konings­huis geeft na­zi-lidmaat­schaps­kaart prins Bernhard terug aan Duitsland

    De Nederlandse koninklijke familie heeft de veelbesproken NSDAP-lidmaatschapskaart van prins Bernhard overgedragen aan Duitsland. Dat heeft het nationale archief in Koblenz bekendgemaakt. De ontdekking van de kaart in het privéarchief van de prins zorgde in oktober vorig jaar voor veel ophef. Sindsdien staat het onomstotelijk vast dat hij lid van de nazipartij van Hitler was. Zo aanvaardde hij steekpenningen, had buitenechtelijke kinderen en lekte desnoods bezwarende info over zijn echtgenote de koningin naar journalisten.