EPA
Volledig scherm
© EPA

Opnieuw recordaantal coronadoden in India: dit is waarom experts vrezen dat het zelfs nog maar het topje van de ijsberg is

India heeft maandag opnieuw een recordaantal nieuwe bevestigde besmettingen en coronadoden geregistreerd. Dat meldt het ministerie van Volksgezondheid. Nergens ter wereld waren de cijfers al zo hoog. Steeds meer experts vrezen dat het dodental zelfs nog zwaar onderschat wordt. Daarvoor baseren ze zich op modellen en verslagen uit crematoria.

9 reacties

  • frans Vullings

    3 jaar geleden
    alle landen helpen elkaar maar de burgers die het moeten opbrengen worden uitgezogen
  • J. Platsteen

    3 jaar geleden
    Ze hebben daar 1.4 miljard mensen. Dus een paar 100000 doden is procentueel maar evenveel als bij ons een paar duizend.
  • victor vandesande

    3 jaar geleden
    je mag die dodencijfers denk ik makkelijk verdubbelen om aan een reeel aantal te komen. Veel indiers hebben gewoon niet genoeg geld om naar een ziekenhuis te gaan en op afgelegen platteland geraken ze daar zelfs niet eens of is het ziekenhuis absoluut niet in staat om dit aan te pakken.
  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Net of dat iemand verwonderd hoe mensen daar leven hoe de hygiëne daar gesteld is en hoe de mensen wonen en werken hoe het gezondheid systeem onbestaand is en hoe de rijkdom daar verdeelt is, is het bijna normaal dat er zoveel mensen sterven. Het ideale land voor de kapitalisten de droom van de ondernemers, de hel voor de mensen.
  • PAUL WILS

    3 jaar geleden
    Ook bij ons denken sommige politici alleen maar aan stemmenwinst en postjespakkerij, maar redelijk nadenken kunnen ze niet.