Het Urban Center aan de Sint-Bernardsesteenweg 113 in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Urban Center aan de Sint-Bernardsesteenweg 113 in Antwerpen. © Benoit De Freine

Ook broer van Sihame El Kaouakibi deelde mee in 102.000 euro aan subsidies van stad Antwerpen

Politica Sihame El Kaouakibi liet maar liefst drie familieleden werken voor haar vzw Let’s Go Urban. Eerder raakte al bekend dat ze met Antwerps subsidiegeld een broer en een zus betaalde. En dan was er ook nog die mysterieuze freelancer die zo’n 102.000 euro aan subsidies opstreek voor de ondersteuning van renovatiewerken. Het bleek om Nourdine (44) te gaan, de broer van El Kaouakibi. “Mijn cliënt was in loondienst en kreeg in totaal 37.000 euro bruto uitbetaald”, zegt de advocaat van de broer aan VTM Nieuws. Waar de overige 65.000 euro naartoe is, blijft een mysterie.

89 reacties

  • Willy Bogaert

    3 jaar geleden
    Mooi werk van OVLD en zeker de kenners Rutten en Somers met hun beleid . Dank U ,
  • Jaak Casteleyn

    3 jaar geleden
    Niet vergeten, het Stadsbestuur en in het bijzonder de “burgemeester” is het slachtoffer, niet de mensen die belastingen betalen, ze zijn gewoon vergeten controle te doen op de toegekende subsidies, verantwoordelijkheid kennen die type mensen niet, enkel de pocket vullen en lachen met de belastingbetaler.
  • Liliane Vervliet

    3 jaar geleden
    Een voorbeeld van perfecte integratie !
  • Carl Peeters

    3 jaar geleden
    Voorbeeldige familie. Jammer dat die blijven vrij rondlopen. Een gewone burger zat al lang vast. Klassejustitie. Denk aan 2024.
  • Tom De Graeve

    3 jaar geleden
    Mijn kop eraf dat dit geen eenmalig feit is... ik denk dat we niet willen weten hoeveel sjoemelVZW's bestaan... Rest de vraag : Wat heeft Sihame mispeuterd opdat iemand t dekseltje van haar beerput opende?