De Wever verdedigt zich in Antwerpse gemeenteraad: “Als blijkt dat El Kaouakibi ons heeft opgelicht, dan zijn we het slachtoffer, niet de dader”

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft zich in een woelige gemeenteraad verdedigd in de zaak-El Kaouakibi. “Als blijkt dat El Kaouakibi ons effectief heeft opgelicht, dan zijn we het slachtoffer, niet de dader.”

193 reacties

  • Dirk Van Dooren

    3 jaar geleden
    We zien her hét schoolvoorbeeld van niet capabele bestuurders de vrolijk euro's uitdelen aan hun vriendjes ! Dit zonder enige vorm van opvolging of controle ! De burgemeester is dé eindverantwoordelijke voor het lamentabel gedrag van zijn bestuursploeg !
  • Phil Duncan

    3 jaar geleden
    Bij phishing spreken de banken over grove nalatigheid , hier is dat ook het geval. Uitgeven van belastinggeld zonder controle. Vertrouwen is goed maar controleren veel beter en zeker als het gaat over centen , veel centen .
  • Herman De Roover

    3 jaar geleden
    De Wever faalt.... waar rook is is vuur!!!!
  • Raoul Van Bulck

    3 jaar geleden
    Mede dader zijn ze zowiezo door de gebrekkige controles op uitgaven van belastinggeld. VZW "Vereniging Zonder Winstgevend" doel, of hoe men hiermee ook rijk kan worden
  • Lode vleminckx

    3 jaar geleden
    En als iemand helpt om verduistering of diefstal mogelijk te maken, hoe noemt dat dan.