KIJK. Messi kan als koning leven in Miami: behalve appartement van 4,6 miljoen euro kocht hij er ook héle verdieping van luxecomplex

Nadat ze hem jarenlang het hof maakten, gaat Lionel Messi (35) overstag. De Argentijnse superster kiest voor Inter Miami en de Major League Soccer. Handig: Messi investeerde er in een recent verleden tot twee keer toe al in vastgoed. Meer bepaald op Sunny Isles Beach, dat kan dienen als uitvalsbasis. Het ligt op 34 kilometer van het Lockhart Stadium van Inter Miami. Kijk hierboven binnen in het luxeresort waarvan een hele verdieping op naam van de wereldkampioen staat.

16 reacties

  • Erik De baene

    11 maanden geleden
    Kan gewoon genieten en rustig verder voetballen en met gezin gelukkig leven
  • Jan Voet

    11 maanden geleden
    Verstandige keuze voor zichzelf en zijn gezin. Hij kan nog een paar jaar goed bijverdienen zonder steeds op de absolute top te moeten spelen.
  • marijke van impe

    11 maanden geleden
    zeer mooi om te wonen en te leven is altijd wel iets te doen miami is de place to bea
  • Norman Kamosi

    11 maanden geleden
    Het is jammer dat er in de VS zoveel problemen zijn, maar toch is het een prachtig land,ik ben daar vijf keer geweest en de mensen waren vriendelijk, er is daar veel te zien, als Messi zijn carrière in de VS wil eindigen waarom niet?,de MLS is een goede voetbal competitie, ik spel dat soms met mijn play station(ik heb nog nummer vier).
  • Joeri Hermans

    3 jaar geleden
    Nog steeds getrouwd met zijn jeugdliefde ook, kunnen vele andere niet zeggen. Getuigd van zijn eenvoud, zelfs als multimiljonair…