Will Ferdy over La Esterella: “Ze was uitzonderlijk gierig”

TVAxel Daeseleire zet dapper zijn zoektocht verder naar de erfgenamen van La Esterella. Will Ferdy was jaren bevriend met de zangeres. “Ze was uitzonderlijk gierig. Niemand mocht bij haar binnenkomen. Al die mensen die zoveel voor haar hebben gedaan, gunde ze nog geen tasje koffie. Nochtans, ze kon het doen. In die tijd stopte ze alles in goudstaven.” Hij vertelt Axel dat er nog een zus was. “Erfgenamen ga je niet makkelijk vinden, ik weet niet of ze die nog heeft. Ze had een zus, maar die is overleden, en of zij kinderen had, weet ik niet.” 

12 reacties

  • Eddy Vermeulen

    3 jaar geleden
    Als erfgenaam heb je het recht op voorhand te weten of het een positieve of een negatieve erfenis is die je dan kan weigeren indien negatief. Is het een positieve en je erft b.v. 100.000 euro, en je krijgt dan als verre erfgenaam ongeveer 20.000 netto, mooi toch!
  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Zuinig kan ik begrijpen (hoewel ikzelf helemaal niet zuinig ben) maar extreem gierig ? Ik heb gewerkt voor bedrijven waarvan de eigenaars tot de rijksten van België behoorden, en van diegenen die overleden zijn is er geen enkele die ook maar één cent meegenomen heeft in zijn graf.
  • Leen Demeyer

    3 jaar geleden
    Stop met natrappen, man.
  • Yvette Ryckmans

    3 jaar geleden
    Als je erfgenamen opzoekt moet men in de verleden tijd beginnen Zien waar de ouders woonden op het moment van huwelijk. Daarna kijken of er nog kinderen geboren zijn binnen het huwelijk. Als zij nog een zuster had moet je beginnen bij die haar huwelijk en kijken hoeveel Kinderen zij gehad heeft enzo verder. Er moet ook gekeken worden dat er geen kinderen gewettigd zijn met huwelijk (Dat kan men vinden onderaan de huwelijksakte van de ouders)
  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Grappig! Doet me denken aan mijn dochter haar eerste leesboekje "rupsje nooitgenoeg".