Illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld © Getty Images

OVERZICHT. Van volledige lockdown tot versoepelingen die doen dromen: zo staat jouw favoriete vakantieland ervoor

Sinds het reisverbod is opgeheven, koesteren velen weer de hoop om naar hun favoriete bestemming te reizen. De coronasituatie in de vakantielanden verschilt danig. Daar waar sommige bestemmingen weer een strenge lockdown afkondigen, schuiven andere landen al een datum naar voor om weer voluit toeristen te ontvangen. Wat is waar allemaal mogelijk? En welke regels gelden er? We zetten alle nieuwste ontwikkelingen op een rij. 

11 reacties

  • pascale pierard

    3 jaar geleden
    Dirk Dufour denkt blijkbaar alleen aan strandvakantie. Er zijn ook andere bestemmingen, die alleen tot september bereikbaar zijn -bergen en poolgebieden-, bestemmingen die ook veel veiliger zijn. En niet iedereen kan vakantie nemen wanneer hij/zij wil. Of misschien iedereen tegelijk?
  • Anja Termote

    3 jaar geleden
    Voor alle duidelijkheid. Vele regio's zijn geel gekleurd in Italië (niet alleen provincia) maar per provincie in je regio zijn er wel nog tal van rode spots. Niet zo evident als het lijkt. Hopelijk houdt iedereen , ook toerisme, zich aan de regels.
  • Luc Verhaegen

    3 jaar geleden
    Zal geen eurocent opmaken hier
  • Dirk D'hont

    3 jaar geleden
    Toevallig worden veel regio’s plots geel...
  • Dirk

    3 jaar geleden
    Blijkbaar zijn er mensen die het niet beseffen hoe ziek je ervan kan worden ,is het nu zo erg om later op het jaar met vakantie te gaan als iedereen gevaccineerd is. Huidkanker kan je hier ook oplopen hoef je niet voor naar zonnige oorden te reizen en je medemens in gevaar brengen