Brussels parlementslid Mathias Vanden Borre (N-VA) werd plots omsingeld en kreeg een paar rake klappen.
Volledig scherm
Brussels parlementslid Mathias Vanden Borre (N-VA) werd plots omsingeld en kreeg een paar rake klappen. © RV

Parlementslid filmt hoe Brusselse jongeren hem aanvallen: “Gestampt, geslagen en bijna beroofd”

BrusselBrussels parlementslid Mathias Vanden Borre (N-VA) heeft een filmpje gemaakt waarop te zien is hoe hij in Brussel is belaagd door een aantal jongeren. “Ik ben aangevallen, gestampt, geslagen en bijna beroofd”, vertelt Vanden Borre aan HLN. Het parlementslid kon vluchten, maar raakte gewond. De politie bevestigt het verhaal en voert een onderzoek.

24 reacties

  • Herman Kouter

    3 jaar geleden
    Geef ze wat subsidies en het probleem lost zich zelf op.
  • Patrick Proot

    3 jaar geleden
    Broeckzele wil onafhankelijk worden.Financieel onmachtig,organisatorisch achterhaald,moreel nergens. Maar nooit geven we dit verlopen imbroglio op.
  • walther truyens

    3 jaar geleden
    Beste u moet eens met sterke Jan praten , hij ging alles opkuisen maar hier en daar zal hij wel iets vergeten zijn, doen lijk in India , 1000 keren opdrukken , dan 1000 keren door de knieën gaan , en 100 auto's wassen , dat zijn geen geldboetes maar die worden toch niet betaald .
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Welkom in het “ echte” leven gewone mensen hebben daar dagelijks mee te maken ge moot van geluk spreken dat ge niet afgeranseld bent
  • Jacqueline Sels

    3 jaar geleden
    Als je zo een hoop van die gasten (en meisjes!) in de klas hebt, zoals mijn vrouw in verschillende scholen heeft meegemaakt, hou je het echt niet vol om (te proberen) les te geven.