Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Remco Evenepoel. © Jan De Meuleneir / Photo News

Na Wout van Aert past ook Remco Evenepoel voor het BK tijdrijden

WielrennenHet Belgisch kampioenschap tijdrijden is onthoofd. Niet alleen Wout van Aert (26) past, ook Remco Evenepoel (21) zal er half juni niet bij zijn. Ook hij is op dat moment op hoogtestage.

13 reacties

  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Baas en arbeider, als die het goed samen kunnen vinden is voor beiden een mooie winst gegarandeerd, meer bazen zouden daar eens over moeten nadenken want mekaar heb je nodig dus Jumbo en Wout goed team proficiat.
  • Ivan Hessels

    3 jaar geleden
    Voor deze toppers en hun sponsors liggen de echte belangen ergens anders in die periode. Misschien het BK in het vervolg beter kiezen qua data en ondergeschiktheid in belangrijkheid op de fietskalender?
  • Carlos Matos

    3 jaar geleden
    het lijkt me wel logisch dat de winnaar van het bk tijdrijden altijd meegaat naar het EK en de spelen! zo niet is het maar oplichting en zoek ik mij een andere sport om te volgen.
  • Carlos Matos

    3 jaar geleden
    schrik om te verliezen? ik vrees gewoon dat de knikkers niet groot genoeg zijn... die trui mag je ook maar een paar keer per jaar aandoen. Remco is er gerust in dat hij het ooit wel nog eens zal winnen, en Wout weet wat het is. Proficiat Victor, al zal je toch nog altijd moeten stampen anders zou er wel eens een Thomas of Yves kunnen winnen.
  • Felix Strackx

    3 jaar geleden
    En ik gok op Thomas De Gendt.