Net zoals in 'Gert Late Night', vormt James Cooke ook in 'De Cooke & Verhulst Show' een duo met Gert Verhulst. Deze keer niet op een boot, maar in een tv-studio.
Volledig scherm
PREMIUM
Net zoals in 'Gert Late Night', vormt James Cooke ook in 'De Cooke & Verhulst Show' een duo met Gert Verhulst. Deze keer niet op een boot, maar in een tv-studio. © SBS

James Cooke over moeizame start van nieuwe talkshow: "Het kan altijd beter, maar geef het wat tijd"

TVAnderhalve week ver zijn Gert en James met 'De Cooke & Verhulst Show'. Wij vroegen James Cooke, van eerste stuurman op de Evanna gepromoveerd tot volwaardig talkshowkapitein, naar een tussentijdse balans. Niet alle reacties zijn immers even positief. “Ik geef toe dat het de eerste aflevering aarzelend was. Je voelde de spanning die in de studio hing."

25 reacties

  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    ik zeg het nog maar eens ; met al de BBC zenders heb je echt geen andere zenders meer nodig ; nieuws, general info, films, series, sport, dus ... voor elk wat wils ! ... NONKELJEAN
  • Patrick Verbelen

    3 jaar geleden
    Tja de cafézaaltjes zijn gesloten door corona, dus doen we het maar op TV.
  • Geert Meesschaert

    3 jaar geleden
    Trekt op niks
  • André Degrote

    3 jaar geleden
    Kijk er ook niet naar wegens teveel dezelfde mensen die op Tv willen komen. Maar ok, wie niet wil kijken, kijkt niet hé, er moet vanalles zijn. Zie maar de Play kanalen, VEEL herhalingen.
  • Maarten anthonis

    3 jaar geleden
    Ze zijn het een beetje te veel aan het uitmelken , na ze een paar jaar bezig te zien begin je het een beetje beu te worden , het is gewoon te veel James en Gert . Dan zie ik veel liever drama queen Jani bezig , die komt in zijn verschillende programma's regelmatig anders uit de hoek , Jani gaat en Jani op de boot was schitterend.