VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Dennis en Nathalie over ‘Blind getrouwd’: “Ik heb wekenlang veel gegeven qua emoties, ik zat niet goed meer in balans”

ShowbizzNa Sven & Veerle en Hanne & Dave was het ook voor Nathalie (33) & Dennis (34) einde verhaal in ‘Blind getrouwd’ zondag. In het emotionele beslissingsmoment zei Nathalie dat voor haar het laatste puzzelstukje ontbreekt. Dennis voelde zich dan weer emotioneel uitgeput na wekenlange inzet. Hij was dan ook zichtbaar teleurgesteld dat de  gevoelens bij haar uitbleven. “Onder andere omstandigheden was het misschien wél gelukt”, verduidelijkt Dennis in dit dubbelinterview, waarin de twee proberen uit te leggen waar het precies fout liep.

7 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Dennis is er schoon aan ontsnapt, dat hij gerust vieren door een fles champagne te kraken !
  • bruno draulans

    3 jaar geleden
    Dennis was, denk ik, wel onder de indruk van Nathalie. Dat zie je op de beelden. Zij is ook een mooie vrouw. Ik denk dat tussen deze twee genoeg connectie is om later toch samen te komen, al is het buiten het bereik van camara's. Nathalie zegt zelf dat haar "houden van" altijd groeit uit vriendschap. Bij mij is dat ook zo. En ik denk dat deze twee de deelname niet deden voor alleen de reis.
  • Didi Bellens

    3 jaar geleden
    Beste Calvin, je hebt volkomen gelijk behalve dat het niet enkel de dames maar ook de heren zijn die deelnemen voor het reisje en hun BV status willen verzilveren. Kijk maar naar Nick (eerste homokoppel) die deed het er echt voor.
  • Patrick Van puymbroeck

    3 jaar geleden
    Ik vond Natalie juist degene met het hart op de juiste plaats en de leukste een naturel mooie meid van haar eigen zonder bling of smink,maar das gewoon een beleefde manier van afwijzen t is niet omdat het blind getrouwd is dat iedereen maar goed is als het niet je type is mag je mooiste doen zoveel je wil je plaats toch ook een keuken thuis of koopt een auto naar je zin of niet dan
  • Nils De Vriendt

    3 jaar geleden
    Nathalie is een toonbeeld van de Vlaamse single vrouw: zichzelf te goed vinden voor de man en net altijd die sparkle missen. Zelf een beetje moeite doen is echter steeds een probleem. Ik kan natuurlijk een verkeerde bril aanhebben. Ik ben zelf single, maar als je iets wil beginnen merk je steeds dat je te min bent omdat je geen hogeschool of unief gedaan hebt of niet met de dikke auto rijdt en de juiste kleertjes draagt. Als dat nodig is dan blijf ik liever wachten tot de verwachtingen dalen.