Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) tijdens de beeptest-politieproef in Gent.
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) tijdens de beeptest-politieproef in Gent. © BELGA

Verlinden moet zich in Kamer verantwoorden voor deelname aan politie-beeptest: “Was ongepast”

Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) is donderdag in de Kamer op de vingers getikt voor haar deelname aan een indoor fysieke selectieproef van de federale politie afgelopen weekend. De minister heeft begrip voor de frustratie, zei ze, maar de proef werd wel “in alle veiligheid georganiseerd”.

112 reacties

  • Eric Verlinden

    3 jaar geleden
    En zij stelt dat wij al maanden niet naar onze woning in Spanje mochten reizen! Om te kijken of alles ok is daar! In onze eigen bubbel en mits naleven van alle regels! Stop er mee Annelies. Genoeg is genoeg. Eigendomsrecht binnen Europa met de voeten treden en zelf gewoon doen wat jou goeddunkt. Dat hoeven wij echt niet meer te pikken! Diep verontwaardigd!
  • Johan Molenberghs

    3 jaar geleden
    Toch straf, de fitness, horecas ,cafés, kappers contactberoepen en evenementen doen ook alle corana veilig en dat mag dan niet, dan tellen de regels voor u niet ofwa mevrouw de minister!!!
  • Jean-pierre Thierens

    3 jaar geleden
    Als ik zie hoe die deelnemers lopen te zuchten , waar zijn dan die fameuze airosoldruppels ? Die moeten toch ergens heen in deze gesloten ruimte . Iedereen een boete a.u.b. en geef het geld aan een goed doel .
  • Jan Desmet

    3 jaar geleden
    Heerlijk toch, en nog ruim 6000€ voor betaald krijgen. Je kan het slechter treffen.
  • Jean Donny

    3 jaar geleden
    Typisch luister naar wat ik zeg, maar kijk niet naar wat ik doe ! Ze maken regeltjes voor Jan Modaal maar volgen ze zelf niet. Had daar hoegenaamd niks te zoeken er ligt belangrijker werk op de plank. Sporten doe je in je vrije tijd.