BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mbaye Leye blijft ook volgend seizoen coach van Standard

StandardMbaye Leye blijft ook volgend seizoen de T1 van Standard. Dat maakten de Luikenaars zopas bekend. Leye volgde dit seizoen de ontslagen Philippe Montanier op en leidde de Rouches naar de bekerfinale.

10 reacties

  • James Williams

    3 jaar geleden
    Enige reden is omdat hij bijna gratis werkt, als ze geld hadden gehad was het niet waar geweest
  • Bilal Bruggen

    3 jaar geleden
    Top. Juiste beslissing van bestuur. Mbaye heeft alle kwaliteiten in zich om een goede trainer te zijn en om Standard weer naar een hoger niveau te tillen. Hoop dat hij van het bestuur de spelers kan halen die nodig zijn om de kwaliteit op niveau van top 4 te brengen.
  • Cuypers Rudi

    3 jaar geleden
    Beste transfer van de laatste jaren klasse trainer en als mens een klasse kerel ze gaan daar veel plezier aan beleven een verrijking voor het voetbal
  • Jacques Leonard

    3 jaar geleden
    Mbaye Leye is een uniek mens, persoonlijk ben ik geen supporter van Standard, maar ik heb veel bewondering voor hun trainer. Geen emoties, geen verwarrende uitspraken. Maar zijn eenvoud siert hem. Zijn capiciteiten worden onderschat, aanvallend spel. In alle omstandigheden. Oprecht Mbaye. Het siert U.
  • Lieven Christoffels

    3 jaar geleden
    Super! Hij draagt onze waarden uit, en geeft alle kansen aan onze talentvolle jeugd! Kan alleen maar beter gaan, zeker als Sclessin weer kan kolken. Aux armes