De politie kwam ter plaatse in het hotel om het overlijden te onderzoeken.
Volledig scherm
De politie kwam ter plaatse in het hotel om het overlijden te onderzoeken. © RV

Belg (58) tijdens zakenreis naar India overleden na besmetting met Covid-19

Een Belg die voor het werk in India was, is daar in zijn hotelkamer dood teruggevonden. Dat melden lokale media. Volgens de politie was G.V. (58) besmet geraakt met Covid-19 en stierf hij alleen in zijn hotelkamer “als gevolg van complicaties door de pandemie”.

13 reacties

  • Regina Blanckaert

    3 jaar geleden
    Innige deelneming voor zijn familie,maar dit bewijst nogmaals dat er geen uitzondering moet gemaakt worden tussen niet/essentiele reizen,toeristische reizen worden nog steeds afgeraden terwijl ook den elite ,en mensen die voor hun werk reizen zich vrij over de hele wereld kunnen bewegen zonder quarantaine en dergelijke
  • Martine Esprit

    3 jaar geleden
    Alle ziektes/sterfgevallen horen bij het leven, gelukkig. De een geeft ademnood,ander chemo's=nog ergere lijdensweg. Overbevolking doet zijn werk:oorlog,pandemie. Nu is de economische schade véééél erger op zoveel vlakken! Wie heb je dan gered?
  • Ann Blanckaert

    3 jaar geleden
    Thomas Vandevelde: momenteel 10 zwangere vrouwen op intensive Care. Zijn toch wel een pak jonger dan 50. 1 op 3 patiënten op IC sterft. Geen gewoon virusje me dunkt.
  • Thomas Vandevelde

    3 jaar geleden
    Zo ziet men maar weer, het is een virusje dat enkel oudere mensen treft. Men had beter begonnen met de mensen die 50+ zijn en een job hebben te vaccineren. Je moet al serieus pech hebben als je onder de 40 bent en iets van het virus merkt. Het virus mag gerust nog eens langskomen, ik kan wel 10 dagen verlof gebruiken
  • Wim Offermans

    3 jaar geleden
    ERG? DOCH, Alle redenen om ons aan de "REGELS TE HOUDEN" zijn niet uitgevonden om ze naast ons neer te leggen. HOE jammer het voor hem is hoop ik dat hij voldoende volgers heeft om het verschil te maken. AAN de famillie en VRIENDEN, kennissen wil ik mijn grootste en meest oprechte deelneming aanbieden. (ik ben geen icequeen of een onverschillig wezen, ver van) mijn inlevingsvermogen heeft mij meermaals in zelfdistructieve situaties gebracht, maar blijf wel streng (en oprecht)