Maureen Vanherberghen vertelt in Story over haar zwangerschap en haar nieuwe job als reporter in 'Vlaanderen Vakantieland'.
Volledig scherm
PREMIUM
Maureen Vanherberghen vertelt in Story over haar zwangerschap en haar nieuwe job als reporter in 'Vlaanderen Vakantieland'. © Guy Kokken

Zes maanden zwangere Maureen start als ‘Vlaanderen Vakantieland’-reporter: “Heel onverwacht dat ik juist nú zo’n kans krijg”

ShowbizzIn juli bevalt Maureen Vanherberghen (33) van haar eerste kindje, met haar partner Sieg De Doncker (32). Maar voor het zover is, laat de Q-dj nog iets anders los op de wereld: een gloednieuw seizoen van ‘Vlaanderen Vakantieland’, met haar als een van de reporters. Tien jaar na ‘Idool 2011' is Maureens liedje dus nog lang niet uit. In een uitgebreid interview vertelt ze over haar zwangerschap en haar toekomstige rol als mama. “Sieg en ik willen niet zulke ouders zijn die bij de minste huilbui naar hun kindje lopen.”

2 reacties

  • guido verheijen

    3 jaar geleden
    juist eerste aflevering gezien ,niet slecht maar veel te snelle beelden en daarom niet ontspannend.
  • D. Janssens

    3 jaar geleden
    Mooi dat het programma terugkomt. We hebben hier zoveel moois in eigen land terwijl we het voor veel minder opgeblazen toerisme inruilen in het buitenland. De VRT had dit nooit mogen schrappen en had beters op watanders bespaard.