Grote politiemacht staat klaar voor ‘La Boum 2'

De politie zal straks massaal aanwezig zijn om het illegale evenement ‘La Boum 2' in het Ter Kamerenbos niet uit de hand te laten lopen. Zestien infanteriepelotons met elk 40 agenten houden zich klaar, vernam Het Nieuwsblad. Ook verschillende arrestatieteams in burger zullen patrouilleren in het park. In totaal zou de troepenmacht uit zeker 750 agenten bestaan. De stad Brussel zet daarnaast nog 40 stewards in, allemaal om rellen te vermijden.

47 reacties

  • Peter Hegge

    3 jaar geleden
    We betalen lets go urban en andere vzws ook, so what.
  • Eric De Graef

    3 jaar geleden
    Een VERBODEN feestje in goede banen leiden is een contradictio in terminis. Als iets verboden is, moet je het voorkomen of onmiddellijk doen stoppen.
  • Katrien VMarke

    3 jaar geleden
    Bendevorming en openbare ordeverstoring heet dat. Bovendien enorm egoïstisch. Ze voelen de impact niet zelf terwijl ze er lekker voor zorgen dat onder de waterlijn het virus zich weelderig verspreidt. Indirect brengen ze een groot deel van de volksgezondeid in gevaar (lees: indirect maar wel degelijk bewust dodelijk besmetten)
  • Marc Baeyens

    3 jaar geleden
    De burgerzin viert hoog tij in Brussel.
  • Dirk DE Bakker

    3 jaar geleden
    Weer een uitstapje van de leefloners, bedankt onnozelaars en voor de politie steek een verfpatroon in jullie watertank dan heb je meer tijd om ze op te pakken.
  1. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.
  2. Bart De Wever (N-VA) op verkiezingscongres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerkende Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Bart De Wever (N-VA) op verkie­zings­con­gres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerken­de Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Dit jaar is Bart De Wever 20 jaar voorzitter van de N-VA. Een “voorrecht” noemde De Wever dat op het verkiezingscongres van zijn partij vandaag in Gent. N-VA wil het alternatief zijn voor een voortzetting van de huidige federale regering, die op kap van de Vlaming de begroting verder de dieperik laat ingaan. Enkel N-VA kan voor de kentering zorgen, verklaarde voorzitter Bart De Wever vandaag aan het slot van het kiescongres van zijn partij. En als de kiezer N-VA een sterk mandaat geeft, dan is De Wever bereid premier te worden.