Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

IN BEELD. La Boum 2 start rustig, maar ontspoort toch weer helemaal

Het illegale evenement La Boum 2 lokte een paar duizend mensen naar het Ter Kamerenbos in Brussel. De bijeenkomst startte rustig, maar liep uiteindelijk toch weer volledig uit de hand. Verschillende aanwezigen wouden niet vertrekken en agenten werden bekogeld met projectielen. De politie antwoordde op haar beurt met het waterkanon en traangas. We selecteerden de strafste beelden voor u van opnieuw een bewogen dag in het Brusselse park.

16 reacties

  • Andre Bonte

    3 jaar geleden
    Misschien moet burgemeester Close eens zelf in een politieplunje in de eerste rangen gaan staan?
  • Marc Mettepenningen

    3 jaar geleden
    De enige manier om dit débâcle te voorkomen, was het Terkameren bos gewoon afsluiten. Of was het de bedoeling om de politie zich nog eens goed te laten uitleven ? Als ik de beelden zie van hun gewelddadig en buitensporig optreden, missie geslaagd zou ik zeggen! Marc Mettepenningen
  • Erwin ruelens

    3 jaar geleden
    Onozelaars toch
  • Jean Pede

    3 jaar geleden
    Hoe komt het dat de aanvallen op de politie niet getoond worden?
  • lars vandenberge

    3 jaar geleden
    Ze hebben alle vrijheid, mogen gaan en staan waar ze willen, krijgen en hebben alles wat ze maar willen. Ze kunnen enkel niet op café en feesten en hun leven is voorbij. Ze weten gewoon niet wat te doen met alle vrije tijd die ze hebben. De jeugd heeft geen inspiratie of verbeeldingskracht meer om iets origineels te verzinnen om zich bezig te houden.