Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Fransen genieten vanaf morgen van versoepelingen - Internationale hulp voor India komt op kruissnelheid

Hoewel het aantal nieuwe overlijdens licht stijgt, blijven de andere coronacijfers in ons land fors dalen. Dat blijkt zondagochtend uit de cijfers van het coronadashboard van Sciensano. Intussen ontvingen al drie miljoen Belgen een eerste coronaprik.

7 reacties

  • Karin Godin

    3 jaar geleden
    Haha genieten van versoepeling, zal wel lol we mogen inderdaad terug meer dan 10 km van huis zonder een document in te vullen maar we moeten toch nog om 19h thuis zijn want nog steeds de avondklok en nog steeds thuiswerk. Dus we blijven genieten thuis en wachten geduldig dat onze huisdokter een flesje krijgt om ons in te enten.
  • Line B

    3 jaar geleden
    Wat perfect normaal is in een griepseizoen!
  • Jurgen Herbert

    3 jaar geleden
    Sciensano geeft enkel cijfers, als ze al waar zijn, weer van het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames, IC en dodentol van volwassenen; maar ze zouden beter eens de cijfers geven hoeveel kinderen en jongvolwassenen waren / zijn besmet, op de IC liggen en sterven! In de US geven ze die cijfers sinds het begin van de pandemie tot 22 april weer: positief getest: +3.710.000 (0-21j), +/- 0,1% -1,9% resulteerde in ziekenhuisopnames, +/- 0,19% van alle sterfgevallen zijn kinderen (+11.200). Bron: AAP
  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    Wat ze vertellen maakt deel uit van het paniek zaaien onder de mensen. Ze zullen nooit alle cijfers geven die zouden moeten gegeven worden. De cijfers zullen altijd manipuleert worden.
  • Dirk Demol

    3 jaar geleden
    Ik blijf erbij : vele virologen gaan een politieke functie aangeboden worden.