Zlatan Ibrahimovic is woedend op ploegmaat nadat die fenomenale pass verprutst

Op de 34ste speeldag in Italië won AC Milaan met 2-0 van Benevento. Alexis Saelemaekers startte in de basis en verzorgde in de zesde minuut de assist voor de 1-0. Ook Zlatan Ibrahimovic wilde graag een assist meepikken, maar dat plan ging de mist in.

Vincent Van Genechten

De Zweedse spits, die voor het eerst in drie weken opnieuw speelde, pakte vlak voor tijd uit met een prachtig fantasietje. De bal opwippen en met een hak doorspelen naar de doorgebroken Samu Castillejo. Een briljante assist zou het zijn, maar de Spanjaard kon de opgelegde kans niet afmaken. Tot woede van Ibrahimovic...

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Door de overwinning wipt Milan voorlopig over Atalanta naar de tweede plaats. Atalanta trekt zondag nog naar Sassuolo. Het moet daar winnen om een mathematische kans op de titel te behouden. Het Inter Milaan van Romelu Lukaku heeft met nog maar vier speeldagen voor de boeg dertien punten voor op AC Milaan en veertien op Atalanta.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer