AFP
Volledig scherm
© AFP

Facebook dreigt iPhone-apps betalend te maken: strijd met Apple naar nieuw hoogtepunt

Sommige gebruikers van de apps Facebook en Instagram krijgen een onheilspellende boodschap in beeld: weigeren ze om het verzamelen van privégegevens in te schakelen, dan bestaat de kans dat de apps ooit niet meer gratis zijn. Achter dat dreigement zit een strijd die het moederbedrijf intussen al lange tijd voert met techreus Apple.

25 reacties

  • Marjan Frankie

    3 jaar geleden
    Facebook hoeft niet te dreigen Elke verstandige mens blijft van dat platform weg
  • Ruben Beylemans

    3 jaar geleden
    De ene persoon is de andere persoon niet maar betalend vind ik weer een brug te ver en als ze die privegegevens willen hebben om nog beter te kunnen ontwikkelen dan krijgen ze die ook maar ik vind niet dat een ander persoon daar voor moet opdraaien omdat die persoon het niet doet want dan kan je er een lijn ondertrekken en anders de gene die het niet doet dan maar betalend maken.
  • Patrick Marinus

    3 jaar geleden
    Inderdaad Johan Van Oevelen, dat is om de muren van op te lopen al heb ik geen accounts op die "sociale" dinges. ik probeer mijn digitale afdruk zo klein mogelijk te houden en toch weten ze je te vinden. Ik heb net hetzelfde voor met een tv: twee weken geleden een nieuwe gekocht. De reclamemakers komen dus rijkelijk te laat maar blijven me overspoelen met de nieuwste toestellen aan de "laagste" prijzen, ook van de winkel waar ik gekocht heb. Waar een adblocker al niet goed voor is...
  • dries vandenbossche

    3 jaar geleden
    Groot gelijk. Wat is Apple? Ik ken dat niet. Is Amerikaanse brol waarschijnlijk.
  • Ronald Van Beneden

    3 jaar geleden
    Een vrij internet gebruik? Vergeet het met gestoorde CEO's.