Marvel kondigt reeks nieuwe films aan.
Volledig scherm
Marvel kondigt reeks nieuwe films aan. © HLN

Marvel kondigt nieuwe filmreeks aan en toont eerste beelden van superheld Angelina Jolie

FilmMarvel Studios heeft zopas een reeks nieuwe films aangekondigd, waaronder de veelbesproken ‘Black Panther 2'. Die productie stond enige tijd on hold na de dood van hoofdrolspeler Chadwick Boseman, die vorige week nog postuum naast de Oscar voor ‘Beste Acteur’ greep. De studio toonde ook de eerste beelden van ‘The Eternals’, met Angelina Jolie. Ze deden dat om het kijkpubliek aan te moedigen om weer naar de bioscopen te trekken, die wereldwijd langzamerhand weer opengaan. 

2 reacties

  • Koenraad Verstraeten

    3 jaar geleden
    Dirk, je statement begint mooi, maar toen je over 'ufo's' begon, haakte ik af. Jammer! Al vind ik de Marvel-personages soms ver 'over the top', toch blijven hun onderlinge interacties en morele waarden me wel boeien. Hun 'vaardigheden' zijn een leuk extraatje om het verhaal wat pit te geven, maar meer zit er echt niet achter. Het zijn acteurs die dit doen als beroep en 's avonds gewoon huiswaarts gaan, naar vrouw en kind. Sorry, Dirk.
  • Dirk Dieleman

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat men de boodschap begrijpt van de Marvel-series, dat we allemaal anders zijn, anders denken, anders handelen met eigen voorkeuren van geloof, politiek, geslacht, liefdes voorkeuren, ego's enz... dat als we niet samen leren werken, op een dag eindelijk een ufo land op de aarde en zegt:"komaan, we vertrekken weer, hier is geen leven of leven mogelijk !