Mats Rits en Odilon Kossounou.
Volledig scherm
PREMIUM
Mats Rits en Odilon Kossounou. © Photo News

Nu Rits tegen Anderlecht plots op de bank begon: een blik op de eeuwige queeste naar het juiste nummer zes bij blauw-zwart

Club BruggeVan Zimling via Clasie en Amrabat tot bij Balanta. Van Claudemir en Pina tot bij Rits. Bij Club Brugge zaait de nummer 6-positie al jarenlang twijfel, zélfs afgelopen zondag in dé match van de play-offs voor blauw-zwart. Wanneer vindt Club een nieuwe Timmy Simons? 

16 reacties

  • luc matton

    3 jaar geleden
    Ze doen hun best maar komen er niet
  • jan boden

    3 jaar geleden
    De bedoeling zal geweest zijn om Kossounou later in de match een rij achteruit te schuiven en Rits terug te zetten. Het enige wat niet meezat was het scoreverloop, die 3-0 wilde maar niet komen.
  • Guido Cerrens

    3 jaar geleden
    Weet Clement het feitelijk nog wel? Van den Brempt. Mitrovick opstellen on deze belangrijke match dat doe je niet. Zij waren de minsten samen met Van Aken die gaf ook niet thuis. Het middenveld moet volgend seizoen zeker een kwaliteitsinjectie krijgen wil de club niet afglijden Cerrens Guido
  • carla deschepper

    3 jaar geleden
    Rits, Vormer, Vanaken,als geen enkele van die drie gekwetst of geschorst is moet ge eraf blijven,En zondag? Waarom niet Dirar i.p.v Mata, is daarvoor gehaald.Kossounou waar hij moet staan,centraal in de verdediging.
  • E C

    3 jaar geleden
    Toch fijn om te weten dat er een groot aantal toptrainers achter hun klavier zitten. Misschien Komt er wel een ploeg uit provinciale aankloppen. Als er nog zijn die hun trainerslicentie moeten halen laat ons dan hopen dat men geen dt toets voorgelegd krijgt.