Het Brugse Kamerlid Franky Demon (CD&V)
Volledig scherm
Het Brugse Kamerlid Franky Demon (CD&V) © BELGA

CD&V’er Demon: “Hetze wetsvoorstel geweldloze opvoeding veroorzaakt door één Kamerlid, Theo Francken”

CD&V-Kamerlid Franky Demon is naar eigen zeggen geschrokken van de ‘hetze’ die gisteren ontstond rond het wetsvoorstel van zijn partij om het recht op een geweldloze opvoeding van kinderen in te schrijven in het burgerlijk wetboek. “Die hetze is veroorzaakt door één Kamerlid, dat het wetsvoorstel wellicht niet eens goed heeft gelezen”, verwijst Demon naar Theo Francken (N-VA).

48 reacties

  • eric loyens

    3 jaar geleden
    Er is een verschil tussen slaag krijgen en een tik uitdelen ,de snotjong van vandaag permitteren hun alles dat zie je wil aan de verboden bijeenkomsten een klets op hun blotte kont verstaan ze mischien want een boet3 moet mama of papa betalen
  • marc stalmans

    3 jaar geleden
    Geld hier niet de wet op de privacy? Opvoeden is nog altijd een privé aangelegenheid. Bovendien waar houden die politiekers zich mee bezig. Dat ze beter eens de maatschappelijke problemen onder de loep nemen ipv pedagogische tikjes. Corona heeft bewezen dat heel wat jongeren opvoeding missen. Is dat misschien niet te wijten aan het gebrek aan pedagogische tikjes?
  • Christine Vael

    3 jaar geleden
    100% gelijk verbieden!
  • Evelyne Dewulf

    3 jaar geleden
    Kind wordt opgevoed tussen nul en zeven jaar: wat het dan geleerd heeft, blijft levenslang hangen. Pedagoog Theo mag zijn cursussen nog eens doornemen en zichzelf in spiegel bekijken...
  • Cris Verwilligen

    3 jaar geleden
    zullen wel zien bij de volgende generatie die geweldloos opgevoed is, hou mijn hart vast. Dat worden kasplantjes die bij het eerste harde woord zich al gediscrimineerd voelen. En je moet ook toegeven dat als de andere niet wil horen ze het maar moeten voelen.